Selecteer een pagina
Great Scott ontwerp opmaak drukwerk
Great Scott! drukwerk

Behoefte aan branche-specifiek drukwerk?

Dan is het handig wanneer ik als ontwerper  mee denk aan de layout en opmaak van uw drukwerk.

Bent u bijvoorbeeld therapeut dan wilt u dat er bij verwijzers, professionele afsprakenblokjes in uw huisstijl liggen.

En niet te vergeten afsprakenkaarten en beschrijfbare informatie kaarten waarop u snel wat huiswerk voor uw cliënten kunt schrijven om mee te geven.

Natuurlijk ook het basis drukwerk zoals briefpapier (eventueel met ‘Word’ integratie), visitekaartjes, 3-luik gevouwen folders, roll-up banners, stoep-borden met posters, stickers voor op de ramen, naamborden etc.

Heeft uw logo een moderniseringsslag nodig? Heeft u (nog) geen logo of al wel een idee maar kunt u deze niet zelf ontwerpen?

Ook dan kunt u bij mij terecht.

Hoe ver u mij mee wilt laten denken bepaalt u zelf. Graag stap ik samen met u in een brainstormsessie om u enthousiast te maken over de mogelijkheden.

Ik zal u zeker alvast van inspiratie voorzien!

Waarom

Great Scott! drukwerk is ontstaan vanuit de behoefte om branche gerelateerd drukwerk in mijn eigen praktijk te kunnen gebruiken. Vanuit zowel mijn technische als creatieve achtergrond, samen met praktijkervaring in mijn vorige bedrijf alwaar ik catalogi ontwierp voor de groothandel, was het een eenvoudige keuze om ontwerp en opmaak van drukwerk ook aan u aan te bieden.

Daarnaast is het fijn om met een collega over marketing van gedachte te kunnen wisselen. Daar kunnen we samen verbetering uit halen.

En dat is toch waar we als therapeut voor willen staan?

Wacht niet langer, neem nu contact op

jan@janvanede.nl

06 511 70 200