Selecteer een pagina
Great Scott ontwerp opmaak drukwerk

Visitekaartjes

De basis van elke onderneming. Daar moet je tijd en aandacht aan besteden. Je wilt dat je visitekaartje uitstraalt:

Hier is over nagedacht!

Afsprakenkaartjes

Gebruik je een sticker uit een labelprinter voor afspraakbevestigingen? Die wil je graag plakken op een strak vormgegeven afsprakenkaartje. Ook handig om daar nog wat uitleg op te zetten waar je als therapeut voor staat. En eventueel wat lege regels om wat specifieke info mee te geven.

Verwijsblokjes

Een handig formaat notitieblokje met precies de juiste informatie erop, zodat de verwijzer deze graag aan haar cliënten meegeeft. Het is natuurlijk een must dat iedere mogelijke verwijzer zo’n blokje van jouw praktijk op haar bureau heeft liggen.

Flyers

Naast advertenties een belangrijke marketing tool. Flyers om huis aan huis in de brievenbus te (laten) bezorgen. Of een stapeltje in de wachtkamer van een verwijzer. Graag denk ik met je mee in de brainstormsessie over welke locaties een stapel flyers nodig hebben.

Gevouwen folders

Een mooi opgemaakt 3-luik van stevig papier is een hele goede blikvanger in een folderrek. Opengevouwen naar A-4 formaat in ‘landscape’ model, geeft flink wat informatie ruimte om uitleg te geven welke diensten je bedrijf kan bieden. Bijvoorbeeld in plaats van flyers, om nog professioneler te zijn.

Informatie kaarten

In handig formaat, om cliënt-specifieke info op te schrijven. Zoals oefeningen voor thuis, achtergrond info over een specifieke klacht. Eventueel met een schema waarop jouw basis zienswijze is vermeld. En die zienswijze van jouw praktijk, daar wil ik graag met je over in gesprek!